AVANTAJ RESIDENCE

PROIECTE FINALIZATE, ÎN CONSTRUCȚIE SAU SPRE AUTORIZARE

Avantaj Prejmer

Proiect ÎN AUTORIZARE și vândut parțial

Aici, vă oferim posibilitatea de a alege din două tipuri de case (3 camere sau 4 camere) și două tipuri de structură (lemn sau cărămidă). Cu 37 de loturi de teren disponibile, puteți selecta suprafața potrivită pentru casa dumneavoastră. Descoperiți opțiunile noastre și începeți călătoria către casa visurilor dumneavoastră!

Avantaj Hălchiu 2

Proiect ÎN AUTORIZARE și vândut parțial

Bine ați venit la Avantaj Hălchiu 2! Proiectul va cuprinde 5 locuințe individuale dispuse pe un singur nivel, cu o amprentă la sol de aproximativ 116 mp. 

Avantaj Hălchiu

Proiect ÎN CONSTRUCȚIE și vândut integral

Fiecare casă dispune de un spațiu generos de depozitare (pod) și este racordată la toate utilitățile: apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale. Cu un teren generos de aproximativ 650 mp, fiecare locuință beneficiază și de un loc de parcare în curte.

Avantaj Primăverii

Proiect finalizat și vândut integral

Casele, construite cu structură de beton și zidurie de cărămidă izolate din cărămidă, au fost predate complet finisate, beneficiind de ferestre termopan, centrală termică în condensare și finisaje moderne în băi și bucătării. Fiecare locuință a fost conectată la toate utilitățile: apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale.

Avantaj Verii

Proiect finalizat și vândut integral

Casele, a căror suprafață utilă este cuprinsă între 84 și 116 mp, beneficiază de curți împrejmuite generoase având între 395 și 700 de mp și vor fi predate la cheie, racordate la rețelele de apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale. Vândut integral în stadiul de proiect.

Avantaj Hărman

Proiect finalizat și vândut integral

Ansamblul Rezidențial Avantaj – Decebal este compus din 52 de locuințe individuale, cu regim de înălțime pe un singur nivel, având o suprafață construită de 100 mp și o suprafață utilă de 84 de mp. Construcția a fost demarată în anul 2018, ansamblul fiind finalizat în vara anului 2020. Vândut integral în stadiul de proiect.

Avantaj Speranței

Proiect finalizat și vândut integral

Ansamblul Rezidențial Avantaj – Speranței, primul nostru proiect de anvergură, demarat în anul 2015, cuprinde 86 locuințe de tip duplex, înșiruite și individuale, cu regim de înălțime P+M și suprafețe cuprinse între 80 și 120 mp. Ansamblul este localizat pe strada Speranței și se întinde pe o suprafață de 27.000 de mp.