Proiect în construcție

AVANTAJ - HĂLCHIU

Având ca termen de finalizare luna decembrie a anului 2023, ansamblul rezidențial Avantaj Hălchiu va cuprinde 35 de locuințe individuale dispuse pe un singur nivel, cu o amprentă la sol de aproximativ 116 m.p, compartimentate după cum urmează: cameră de zi, bucătărie, două dormitoare, 2 băi și hol, suprafața utilă fiind de aproximativ 95 mp, la care se adaugă un spațiu de depozitare generos (pod). Casele vor fi racordate la toate utilitățile, respectiv apă, canal, energie electrică și gaze naturale și beneficiază de teren generos de aproximativ 650 mp, cu loc de parcare în interiorul curții individuale.

Proiect finalizat și vândut integral

AVANTAJ - PRIMĂVERII

Ansamblul Rezidențial Avantaj - Primăverii, situat în localitatea Sânpetru, va cuprinde 80 de locuințe individuale dispuse pe un singur nivel. Casele vor avea structură din beton, ziduri din cărămidă cu izolație exterioară, acoperiș din tablă BILKA și se vor preda la cheie, cu ferestre termopan cu 3 foi de sticlă și tâmplărie PCV marca SALAMANDER și feronerie ROTO, centrală termică în condensare cu încălzire în pardoseală, gresie, faianță, parchet și băi dotate cu baterii și obiecte sanitare. Casele vor fi racordate la utilități, respectiv apa, canalizare, energie electrică și gaze naturale.

Proiect finalizat și vândut integral

AVANTAJ - VERII

Ansamblul Rezidențial Avantaj Sânpetru - Verii, localizat în localitatea Sânpetru, pe strada Verii, cuprinde 10 locuințe cu regim de înălțime P și P+M având ca termen de finalizare decembrie 2021. Casele, a căror suprafață utilă este cuprinsă între 84 și 116 mp, beneficiază de curți împrejmuite generoase având între 395 și 700 de mp și vor fi predate la cheie, racordate la rețelele de apă, canalizare, energie electrică și gaze naturale. Vândut integral în stadiul de proiect.

Proiect finalizat și vândut integral

AVANTAJ - DECEBAL

Ansamblul Rezidențial Avantaj – Decebal este compus din 52 de locuințe individuale, cu regim de înălțime pe un singur nivel, având o suprafață construită de 100 mp și o suprafață utilă de 84 de mp. Construcția a fost demarată în anul 2018, ansamblul fiind finalizat în vara anului 2020. Vândut integral în stadiul de proiect.

Proiect finalizat și vândut integral

AVANTAJ - SPERANȚEI

Ansamblul Rezidențial Avantaj - Speranței, primul nostru proiect de anvergură, demarat în anul 2015, cuprinde 86 locuințe de tip duplex, înșiruite și individuale, cu regim de înălțime P+M și suprafețe cuprinse între 80 și 120 mp. Ansamblul este localizat pe strada Speranței și se întinde pe o suprafață de 27.000 de mp. Vândut integral.