AVANTAJ PREJMER

PROIECT ÎN AUTORIZARE

Bine ați venit la Avantaj Prejmer! Cu 37 de loturi de teren disponibile, puteți selecta suprafața potrivită pentru casa dumneavoastră. Descoperiți opțiunile noastre și începeți călătoria către casa visurilor dumneavoastră!

TIPURI CASE

Proiectul rezidențial Avantaj Prejmer va include două tipuri de case: una cu 3 camere și alta cu 4 camere.  

PLAN PARCELE

Ansamblul rezidențial Avantaj Prejmer va cuprinde 37 de locuințe individuale dispuse pe un singur nivel și beneficiază de terenuri cu suprafețe cuprinse între 317 mp și 1.449 mp.

LOCAȚIE

Ansamblul rezidențial Avantaj Prejmer este situat pe strada Carpaților, la capătul străzii Sportului, iar accesul în ansamblu se realizează printr-o stradă asfaltată. 

În plus, terenul este situat aproape de toate facilitățile locale necesare, cum ar fi supermarketul Penny (700 m), școala gimnazială (1,4 km), restaurantele și zonele de agrement (echitație, karting, pescuit, …).

O altă caracteristică importantă al acestui proiect este apropierea sa de stația de autobuz (Colegiul Țara Bârsei – 600 m), unde circulă liniile 520 și 540, care fac legătura cu cartierul Triaj și Gara Brașov. Astfel, veți avea acces ușor și convenabil în Municipiul Brașov, putând profita de toate avantajele unui oraș urban, fără a renunța la liniștea și confortul căminului dumneavoastră.