Echipa Avantaj Residence

Despre noi

Născute din dorința de a transforma visul unei case în realitatea numită acasă, prin construirea de locuințe la un preț accesibil în zone liniștite, dar aproape de tot ceea ce contează pentru un stil de viață confortabil, proiectele Avantaj Residence reunesc eforturile unei echipe atente la nevoile și dorințele voastre. Construim astăzi comunitatea de mâine.

Venim în întâmpinarea voastră e cu o gamă largă de tipuri de locuințe, care pot fi personalizate în funcție de preferințele și nevoile fiecăruia. Partenerii noștri sunt profesioniști recunoscuți în domeniu, astfel încât, de la proiectare la execuție, viitoarea ta casă să beneficieze de toată atenția pentru a deveni un cămin confortabil. Am putea spune că ne recomandă cei 6 ani de experiență și peste 130 de locuințe livrate, dar credem că recomandarea cea mai potrivită ne-o oferă cele 138 de familii care au ales să facă parte din comunitatea noastră.

Despre noi - Avantaj Residence

Misiunea noastră, a echipei Avantaj Residence, este să vă punem la dispoziție case cu compartimentări ingenioase și curți generoase, în care problemele cotidiene ale agitației urbane generate de lipsa locurilor de parcare sau de spațiul insuficient să dispară.